„Гето Готик“ стил на обличане като черно-бяла SWAG субкултура

Гето Готик е най-новото течение в swag стила на обличане като повечето дрехи са черни с големи бели щампи. Любими swag дрехи на рапъра A$AP Rocky.

Разгледайте суаг дрехите в сайта на superswag.eu

Произход на Ghetto Gothic Стила

Гето Готик се заражда в ъндърграунд средите на Ню Йорк като субкултура на ъндърграунд партита за младежи, които са бунтари по натура и търсят нестандартно изразяване на своя вкус.

Venus X като основател на Гето Готик GHE20G0TH1K културата

За основател на тази Гето Готик култура се сочи младата ДиДжейка „Venus X“, която кръщава движението „GHE20G0TH1K“ през 2009 година, когато само на 21 години тя прави първото си парти в малко барче в квартал Бруклин, New York, САЩ. Точно тогава тя успява да впечатли публиката и бързо придобива световна известност.

Много от феновете на тази субкултура се обличат в всевъзможно и на пръв поглед абсурдни комбинации от черно-бели дрехи като риза с висока яка, спортна тениска, пола, торбест панталон със спортно яке. Общо взето комбинират всичко каквото видят в гардероба си 🙂

Гето Готик музика като комбинация от стилове

Самата Гето Готик музика в началото си представлява интересна смесица от хип-хоп, транс, енергизиращ хаус, поп музика и дори откъси от местни Ливански и Мексикански парчета. Самата Venus X определя странната музикална комбинация като „символ на свободата“.

Връзката между черно-белите Swag дрехи и Гето Готик стила

"Гето Готик" стил на обличане като черно-бяла SWAG субкултура

„Гето Готик“ стил на обличане като черно-бяла SWAG субкултура

„Гето Готик“ стил на обличане като черно-бяла SWAG субкултура[/caption]Повечето модели на HBA са в черно и бяло, които са основните цветове в Гето Готик културата. Самия дизайнер на HBA определя стила като интерпретация на хип-хоп и гето стила обединени в един чисто нов стил, който е много предизвикателен, изчистен и перфектно отразява настроенията на съвременните ърбан младежи в големите градове като Ню Йорк.

A$AP Rocky носи черно-бели SWAG Гето Готик дрехи

A$AP Rocky е първия рапър, който изцяло се облича с черно-бели блузи, снапбак шапки, суитчъри и панталони, които перфектно описват Гето Готик стила на обличане. В повечето от клипове си Асап Роки носи черни изчистени дрехи с големи бели щампи с надпис HBA, като по този начин показва индивидуалност и определено изпъква пред останалите шарено облечени рапъри.