Swag Lifestyle – Суаг Стил Дрехи и Начин на Обличане

Суаг Лайфстайл

Swag e най-актуалния стил и начин на живот на заможните, популярните и успелите младежи. Суаг лайфстайл е показен , а суаг дрехите и аксесоарите са стилни и модерни. Този стил е предпочитан от младежите, които искат да изпъкнат и да се откроят от тълпата.

I love girls wearing Snapbacks at night clubs! It makes them look so hot 😀

Суаг Стил на обличане

Истинското значение и тълкование на думата swag не е чак толкова важно, колкото самия Swag Стил на Обличане, който бързо набира скорост в момента и засяга всички елементи от облеклото на съвременните младежи като най-важния артикул си остава шапката с права козирка.

Суаг стила е подобрената, по-стилна и по-градска версия на класическия хип-хоп стил от миналото с разликата ,че суаг дрехите са по-елегантни и доста по-шик ,а не така развлечени като в стария хип-хоп стил.

При Swag (Суаг) Стила е важно да има контраст в пропорциите при долната и горната част от облеклото като е важно да се съобрази само едната от тях да бъде по-широка, а не и двете едновременно.

Суаг Стил Дрехи и Swag Обличане за Момчета

Важно е да се спазват пропорциите, за да изглеждаме стилни ,затова само горната или долната част от суаг облеклото може да бъде леко развлечена.

За момче може да се каже ,че е суаг ако примерно носи тениска с един или 2 размера по-голяма, тесни дънки със смъкнато дъно или пък тясна тениска, която очертава Сикс-Пака, леко широки дънки, кецове и задължително Swag Снапбак шапка с права козирка в тон с цветовете на дрехите.

That dude got killer swag!

Суаг стил дрехи и Swag обличане за момичета

Swag Lifestyle – Суаг Стил Дрехи и Начин на Обличане

Super Hot Chick wearing Swag Snapback of LA Laker

За момичетата също важи правилото с пропорциите на горната и долната част от облеклото като само едната част може да е по-широка.

Стилното Суаг Момиче би избрало впит клин и тениска със златна щампа или леко торбеста пола с потниче, златен ланец, токчета(или кецове по избор) и задължително шапка с права козирка на някой бейзболен отбор.

Look at the girl righ here, that Snapback hat makes her look so dope!

Супер Суаг Стилна Комбинация от дрехи и аксесоари

Дрехите и аксесоарите трябва да са изпъкващи и блестящи, но повечето стилни суагъги избират златното, черното, бялото и червено – така придават една допълнителна тежест, която супер добре подчертава стила им.

Като пример за супер суаг гъзарска комбинация може да се приеме:

1. Тениска Super Swag – черна тениска със златна гъзарска щампа “Yachts and Millionaires”
2. Черна гривна змийска кожа
3. Шапка права козрика на Black Scale Sinners – любимата на рапърът A$AP Rocky

Шапките с права козирка са задължителни в суаг стила

За разлика от шапките с извита козирка, които основно пазят от слънце и се раздават на промоционални събития, новите шапки с права козирка са силен моден аксесоар, който придава стил на модерно облечените младежи в нощни клубове и барове.

Повечето модели шапки с прави козирки се свързват донякъде с хип-хоп културата и в известен смисъл приличат на бейзболни шапки, но разликата е там ,че суаг шапките са по-широки в основата и вместо старата извита козирка, имат модерна нова права козирка.

Видове Шапки с Права Козирка

Шапките с права козирка може да са от типа снапбак, меш, страпбак, тръкър или велкробак шапки. Основната разлика между снапбек и страпбака е , че първите са с регулируема пластмасова лента отзад, а вторите са с малко коланче (каишка) с катарама, а меш шапките са с много дупчици за прохлада от задната страна и супер перфектни за лятото.

Прочетете повече за различните видове шапки с права козирка.

Суагъри със Снапбак и Татуировки

Друго типично за суагърите е ,че те са луди фенове на татуировките, масивните златни бижута, винтиндж дрехите, златните щампи и змийските кожени аксесоари. Когато всичко това се съчета в едно се получава това ,което се вижда на долния суаг клип 🙂


* Песента от клипа се казва Driicky Graham – Snapbacks & Tattoos

Най-известни суагъри и техния суаг стил

Най-известните суагари в Америка са рапърите и RnB звездите като Крис Браун(гаджето на Риана), супер големия Лил Уейн и напушляка Уиз Калифа.


*Тази супер суаг песен е Chris Brown – Cali Swag

Stay Swag