Какво е Трап Музика Trap Стил Описание Значение

Какво представлява Трап Музиката

Трап музика е най-съвременния микс от хип хоп, хаус и дъбстеп с акцент на дълбокия бас, остри кикове и супер суаг златен стил на обличане.

Някои наричат трап музиката „Новия Хип Хоп“,защото повечето популярни трап парцали са преработени хип хоп парчета с трап звучене.

Трап Музика и Супер Суаг Стил на обличане

Трап музиката перфектно си пасва със суаг стила на обличане, все пак най-новата трап музика със сигурност трябва да се слуша с най-новия суаг стил на обличане.

Dress like a real TrapStar

Истински TrapStar винаги носи суаг шапките с права козирка, златна тениска с щампи и златните аксесоари.

Идеална трап суаг комбинация за момиче, потвърдена от най-вървежите клипове, може да бъде:

1. Шапка с права козирка със златна бродерия „Supreme B*tch“
2. Златна тениска с къс ръкав „Yachts and Millionaires“
3. Гривна от змийска кожа

Суаг Трап партита

Суаг трап партита са супер изкъртващи като в суаг трап клипове преобладава златния цвят, шапките с права козирка, златните тениски и най-вече

супер секси момичета суагърки

,които се раздават супер мощно. Супер луд късмет ще е да присъствате на такова парти като ще ви дам една лека подсказка какво може да очаквате в следващия суаг трап клип:

*повечето такива клипове са супер горещи и искат потвърждение за годините. Trap Music е толкова мощна, че трябва да си достатъчно голям, за да се изкефиш.

You must be big to handle that real trap sh*t.

Трап музиката влиза супер бързо в България

Трап музиката се разпрастранява супер бързо по интернет и достига супер бързо България и световната музикална сцена и основната причина е ,че

Too many people are having too much fun

by Dirty South Joe (Producer and DJ)

Зарибителни трап тагове

Трап музиката е много динамична като характерно за нея е участието на много вмъкната къси фрази (тагове и дропове) от типа на „Damn Son“, „Real Trap Sh*t“, „Drop that beat“, „Listen to the track, B*tct“ и супер често може да се чуе

Hey Son where did you find this?

Обикновено веднага след това следва кик и звученето коренно се променя в нова още по-изкъртваща насока.

Трап стил vs Dubstep стил музика

Трап музиката е зареждаща, без да има прегряване.

Trap Music is energizing

За разлика от тежките и изморителни бийтове в дъб-а и дъбстепа, трап музиката се приема супер масово по клубовете и супер по-добре от слушателите на хип хоп, денс и поп стилове музика.

Real Trap Music is a mixture

През последните няколко години слушаме рап и хип-хоп парчета с електронно звучене или пък денс парцали с електронно и хип хоп звучене и така цялата тази комбинация от стилове на рап, денс и електронна музиката се натрупва и оплита все повече, за да може накрая съвсем естествено да се появява и напълно обособеният нов Трап стил музика.

Trap music is a whole new style

Произхода на самата дума Трап (trap) и значение

Думата Трап идва от английски (trap-капан) и се предполага ,че значението и идва от щата Атланта, САЩ който е доста наситен с афро-американци. В щата Атланта често думата трап се ползва в смисъла на „гангстер намиращ се в капана на своето богатство“ – когато някой гангстер прави супер много пари, супер бързо забогатява и си купува супер суаг шапки и дрехи ,но има много врагове и се чувства като в капан и винаги е във филма ,че някой е по петите му като полиция, партньори на улицата или хейтъри.

Trap music keeps it gangsta

Пример на английски
– That G is hustin’ hard man, yeah he makes hella money, he wears gold  and Super Swag Snapbacks man
– But you are in TRAP man, your enemies can come pop you, your partners can come get you. It is just that, Trap.

Превод по смисъл
– Шшш този гангстер е супер богат, прави лудите пари, носи злато и снапбакове
– Трябва да внимава, щото може да го гръмнат.

Gangsta Hip Hop and Trap Music

Trap makes you show off your gold

От тук и връзката на хип хоп изпълнителите, които често се изживяват като гангстери и градят имидж на супер богати, които живеят супер яко, имат златни часовници, носят златни тениски, карат златни коли, имат златни шапки с права козирка и са супер суаг като цяло.

Гангстерско тежко трап звучене

Трап музика идва от гангстерския щат Атланта и затова трябва да има алчно, жестоко и супер мощно звучене, баса направо трябва да те изкърти, а гласовете в бийта са супер удебелени и тежко провлачени.

Gangsta hip hop is at the heart of trap music

Вече много рап парчета се преработени с трап звучене и така дори стават по-популярни от самите оригинали. Това доказва колко мощен и влиятелен е новия Трап стил музика.

Супер суаг Трап музика

Чуйте този риъл трап шит

* За основа е ползван трака на Waka Flocka – Brick Squad

Stay Swag and Listen to Trap Music