Kакво e зимна шапка бийни – произход, значение и описание

Произход на зимната шапка бийни

Самата дума beanie (бийни) идва от английски език и означава малка плетена шапка за носене през зимата, която осигурява топлина през студените дни.

Разгледайте наличните зимни шапки бийни в сайта на SuperSwag.eu

Зимна Шапка Бийни – моден аксесоар от 90-те

Kакво e зимна шапка бийни - произход, значение и описание

Суаг зимна шапка бийни с бродерия Cocaine and Caviar

В момента носенето на зимна шапка бийни като моден аксесоар е възраждащата се модна тенденция от края на 90-те години, като последно време сладките малки зимни шапчици заемат основно място в стила на момичетата и жените от модните подиуми и хайлафа до всекидневното облекло за шопинг в мола, разходка в градската градина или просто на кафе с приятелки.

Ето и подбрани модели зимни шапки бийни от сайта на SuperSwag.eu

Зимна Шапка Бийни като актуален моден аксесоар

Самото носене на бийни като вид плетена зимна шапка е провокация, а леко небрежния й вид бързо се превръща в модерен аксесоар ,който лесно се комбинира с дрехи и аксесоар от наличния ни гардероб.

Идеи и начини как да носим зимна шапка бийни

Гледайте видеото с идеи и начини как да носим зимната шапка от типа бийни според дължината на косата, стила ни на обличане и аксесоарите, за да изглеждаме добре по всяко време и навсякъде къде сме.

Бийни шапките са универсалния моден зимен аксесоар

Якото при суаг зимните шапки от типа бийни е,че са универсални на широчина и стоят много яко както на момчета, така и на момичета.

Всичко това превръща бийни зимните шапки с бродерия в универсален зимен суаг аксесоар, който хем ще пази топличко през зимата, хем ще придава актуално и модерно излъчване.

Как да си направим бийни зимна шапка от пуловер ?

Гледайте видеото от типа „Направи Си Сам Бийни“, в което подробно се обяснява как супер бързо и лесно може да си направим зимна шапка от стар пуловер или вълнена блуза.